idagoesoslo

Blandade bilder från sommaren 2010

2010-09-24 @ 19:27:42

 


 














 

 

 

 

Permalink kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lågt blodtryck

2010-09-12 @ 12:58:06

Shit jag som trodde att jag skulle börja blogga mera och oftare men så blev det visst inte. Det känns inte så kul att skriva om att man bara jobbar, sover och festar lite då och då. Men så är mitt liv just nu. Har jobbat massor de sista veckorna och mera blir det. Men det är ganska skönt för att Linda jobbar mest kväll så då kan jag också likaväl jobba med. Blir pengar också vilket behövs massor.

Angående min plan att dra till Australien i januari så är det lite ostablit. Efter att ha kollat lite på visum så finns det en möjlighet för mig att få ett arbetsvisum som gäller i 5 år som sedan kan leda till medborgarskap vilket är vad jag vill ha. Problemet med detta visum är att jag måste ha jobberfarnhet inom ett visst området som står på en lista och det jag jobbar med nu, ekonomiassistent, ligger på listan dock inte grafisk designer. Så planen är nu att kolla upp hur lång jobberfarenhet man behöver för att få visumet vilket gör att jag kanske kommer stanna här ett tag som jag kan få visumet. Så nu gäller det att lista ut detta och sedan bestämma mig.


Just det var hos doktorn förra veckan för jag har vart mycket yr på sistonde och svimmat och så är jag ofta trött och ont i huvudet. Så ville kolla vad det kan vara. Enligt doktorn hade jag väldigt lågt blodtryck och så tog vi blodprover som jag får svar på nu i veckan för att se om det kan vara något annat också. Det man kan göra mot lågt blodtyck var att se till och dricka mycket vätska, äta mera salt och intervallträna och självklart gå ner i vikt. Så får ta och pröva med att göra detta nu i höst och så om det blir bättre för det är inger kul och vara yr hela dagen och inte kunna göra allt man orkar pga det.

Nu ska jag ta och damsuga lite här och sen ut och ta en långprommenad, det bästa med söndagrna i Oslo.

Permalink vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()