idagoesoslo

Tanke #2

2010-05-31 @ 16:07:39



Kolla in min nya blogg. Den är min kreativa design blogg som skall visa den sidan av mig är det tänkt. Lite som en online dagbok/folio/inspirationskälla/uttycksforum för mig.

Du hittar den på http://alfridadesign.blogg.se/

Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inlägg # 15

2010-05-09 @ 15:23:03

Gud vad skönt det är med helg och denna har vart lugn och skön med bara slapping, häng och sovande.
I fredags kväll kom jag hem och började tvätta och städa mitt och Lindas rum som sedan övergick till att jag städade hela lägenheten inklusive moppning av golvet. Känndes gött att sätta sig ner med en god middag när Linda kom hem och alla kläder var tvättade och lägenheten var ren och fin. Ett bra slut på veckan och en bra start på helgen.

Lördagen spenderades på stan med lite shopping med Linda och Maria. Det var trevligt och jag införskaffade mig två nya toppar på HM och två på skor från skopunkten. De ena paret skall bäras till jobbintervjun på onsdag tillsammans med blåa jeans, en svart eller vit top och sedan med en kavaj jag skickat efter från Ellos som jag hoppas på skall komma tills dess. Hoppas det gör susen med att se lite pro ut.


Jobb-intervju-skorna och jobb-intervju-kavaj


Idag har vi haft besök av Clara en sväng som var och hälsade på sin bror så vi tog en promenad och tog en glass i parken. Trevligt värre. Nu har Linda gått till jbobet så jag ska slappa lite, laga käk och fixa min ögonbryn och förhoppningsvis börja läsa en av mina Liza Marklund böcker som jag haft ett tag nu. Sen imorgon börja en ny vecka med jobb men torsdag är det tydligen röd dag så man är ledig...GÖTT!!!!

Just det har glömt att nämna det men skall ha lite semester i sommar tänkte jag och en grej är redan bestämmt, Linda, jag, mamma och pappa skall åka till Berlin i vecka 30. Germany here i come!!!!!! Det kommer bli supermysigt för det såååå länge sen jag var där och jag älskar verkligen Berlin. Håller på att kolla lite på vad som finns att kolla på och så för fullt, finns ju massa fina museum och gallerier och sånt som jag älskar men vet inte vem jag kan lura med mig dit dock...hmmm. Blir nog en vecka hemma i Grebo skulle jag tro i sammband med detta men vi får se, beror helt på vilket jobb jag får och lite sånt.


Berlin

Permalink vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inlägg # 14

2010-05-03 @ 20:08:00

Så jag har haft mycket ont i huvudet ett tag nu och helgen var droppen så idag gick jag till optikern och visst var det som jag trodde. Jag måste ha glasögon, i alla fall framför datorn o läsa o kanske tv. Så där rök nästan 6.000 kr och ändå tog jag inte dom dyraste heller men men det kommer hålla länge. Får dem inom 14 dagar så blir lite länge att vänta men bättre sent än aldrig. Skall oxå på jobbintervju den 12 maj på ett jobb jag verkligen vill ha så håll tummarna.


Permalink vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

Inlägg # 13

2010-05-02 @ 21:34:12

Här kommer en kort men innehållsrik sammanfattning av vad som hänt sen jag bloggade senast:

update #1 
Påsken tillbringdes hemma. Var skönt att komma hem även om det bara var några dagar. Hann med både släktmiddag, tjejmiddag, fika hos farmor och farfar, mys med familjen och lite ensam tid i stugan. Det var en bra helg med andra ord.

update #2
Jag har bestämmt mig för att skaffa mig ett nytt jobb och när ett kontrakt kom i påsten förra veckan så meddelande jag min bemaningsfirma och företaget jag jobbar för att jag inte kommer tacka ja til det utan den 22 maj blir min sista dag på get. jag har redan sökt massa nya jobb och bestämmt mig för att det denna gång inte blir ett kundtjänstjobb utan ett reception/administration/cafe/kök job eller helst ett design jobb. Har vart på en intervju än så länge så vi får se.

Kan ni inte se mig som receptionist?

update #3
Mitt huvud gör ont hela tiden och jag menar migrän som inte vill gå bort i första taget heller. Så jävla irriterande. Men grejen är det att jag har börjar se mycket sämre på det sista med och efter 8 timmar framför datorn på jobbet så dunkar huvudet. Ska i alla fall gå till en optiker imorgon och se vad dom säger men jag tror jag kommer bli snygg med glasögon.

Snygga brillor...mm I like!!

update #4
Melbourne oh melbourne. Jag har börjat sakna mitt andra hem massa. Har kollat upp visum och jag måste åka på working/holiday visum men det går ju och sen får man pröva och få något permanent när man är på plats. Ser på flygbiljetter redan för jag vill dra så fort som möjligt, kanske redan efter sommaren, men vi får se hur mycket man kan klara att spara ihop.

Ohh vad kan man inte gilla med denna stad?

update #5
Jag har sökt lite kurser på universitetet till hösten men alla på distans, så man kan ta dem oberoende på vart man är. Lite olika men en ettårig kurs inom webprogrammering, en engelska översättningskurs och några andra liknanande. Får väl se vad som sker med det.

update #6
Idag har jag bakt hastbullar, ville baka kanelbullar men hade inget jäst så fick bli med bakpulver. Måste säga att det är mer som muffins än bulle men gott var det. Lagt de flesta i frysen för framtida frosserier. Sen blev det en köttfärspaj, laktosfri så linda oxå kan äta, som stod på listan att lagas och jag måste vara lite stolt och säga att en blev skitgod. Massa kvar så det blir att avnjutas imorgon och dagen efter med säkert...mmm
Recept på bullarna hittar ni på http://www.hemmetsjournal.se/hj/Recipe.aspx?id=5605&RecipeID=2257

Mina blev faktiskt lika fina som på denna bild.


Permalink vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()