idagoesoslo

Inlägg # 12

2010-03-17 @ 20:15:30

Tänkte bara säga att jag lever. Blir bara jobb och inte så mycket annat så finns inte så mycket att blogga om.
Jag kommer hem några dagar över påsken och det ska bli skönt. Ska försöka få till ett långt inlägg i helgen.

Permalink vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inlägg # 11

2010-03-06 @ 20:46:58

Så jag tänkte kanske skulle uppdatera lite här för när man får en pik från sin far på email om att bloggen är nere så kanske det skall uppdateras lite.

Jag har bara jobbat och det tar hela dagarna och det var länge sen jag jobbade heltid så man är helt slut när man kommer hem. Men jobbet går bra. Jag jobbar på GET, ett norsk företag som säljer kabel-tv, internet och telefoni, och jag ska vara tv-support via telefon. Det har varit två veckor med uppläring och på måndag börjar man jobba som en vanlig anställd. Vi har tagit en del samtal denna vecka o det har väl gått helt ok men känns lite spännande att sitta helt själv från måndag o förvantas klara av det men det löser sig.

I torsdag var Linda och jag på konsert på Johny Dee, ett konsert ställe som ligger i samband med Rockefeller, och såg ett Perth band, Karnivool, och jag har väl inte hört så mycket på dem eller så innan men sedan jag lade till dem på min ipod för några veckor sen så har det var det ända som strömmat ut i mina hörlurar på vägen till jobbet. Och jag måste säga att de har kommit att bli en favorit eller fy fan vad bra de är!!!!! Och när vi kom dit i torsdag så hade de redan börjat spela men vi se i alla fall ca 40 min av konserten och åter igen fy fan vad bra de är!!!!! Och efter så fick vi snacka med dem och gå backstadge. Alltså Lindas ex var polare med en av snubbarna så Linda har ju hängt med honom och känner honom lite. Det var kul att få se hur det ser för band bakom scenen och turnelivet. Inte så glam som man kan tro men de var trevliga killar så det var en rolig kväll. Att bo på en buss och åka runt i Europa o spela sin musik verkar ju ganska fett. De ville att vi skulle följa med till Köpenhamn över helgen för att de hade en ledig dag där och vi hade nog gjort det men så hade jag sista dagen på uppläring på jobbet i fredags och det hade jag inte kunnat missat.


Annars sker inte så mycket här mer än att solen har börjat kolla fram och att snön håller på att smälta bort vilket är så underbart. Bring on the spring!!!!! Har också bokat biljet hem till påsk. Skulle inte kommit hem men så är jag ledig så då måste man passa på plus att jag inte vet när jag kan komma hem nästa gång heller eftersom det ska jobbas och sparas pengar och åkas iväg till hösten/vintern så denna sommar blir att slita o sen ska det njutas senare.

Nu dricks det öl med brudarna och vi ska fira Linda lite eftersom hon fyller imorgon. Blir utgång och sen imorn ska jag laga 2-rätters middag, skagen toast och hasselbackspotatis med kött. Och sen har jag bakat en banankaka som ska dekoeras med glasyr och hjärtströssel imorgon. Blir skitbra tror jag.


Hiii hittade den här och passa bra in på mig...Ha det GÖTT!!!!

Permalink festa Kommentarer (1) Trackbacks ()