idagoesoslo

Inlägg # 19

2010-06-29 @ 23:56:39


"Det finns bara ett unikt barn på jorden,och varje mor har det"

Idag fick min vän Anna en liten Linnea. Tillsammans med Erik blev de idag föräldrar för första gången och nu kommer hela deras liv förändras. Jag vill bara önska dem alla lycka och glädje för framtiden och önska lilla Linnea välkommen till världen. Och samtidigt varna dig för att du kanske inte kommer få se så mycket av mig men jag vill att du skall veta att jag alltid kommer finnas där för dig.

Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inlägg # 18

2010-06-21 @ 22:40:10

Nu har jag fått mig jobb. Ska börja på onsdag. Vet inte helt vad det är men det är på ett försäkringsbolag, tror något slags kontorsjobb men det märks. Jag ska hålla er uppdaterade med vad det är senare.

Vidare blev det en helg med party som vanligt, livet i Oslo har nästan blivit en rutin. Jobb och slit i veckan och festing på helgen. Måste fan bli ändring på det för blir för mycket tid bakfull för min smak. Tyvärr är det ju midsommar på fredag så får bli från nästa helg då. Vet inte dock vad som sker på fredag men inget mer avanserat än grilling i parken för jag jobbat till 5 men lite mat, öl, trevligt sällskap och lite kubb kanske blir det nog. Ska tänkta på Anna också som ska snart få sin lilla bebis, som jag fortfarande tror blir en tjej.

Annars sker det inte så mycket här mer än att jag bakade kakor idag efter mycket snack om att jag ska tog jag mig i
kragen och bakade lite hallongrottor och havrekakor, laktosfria så klart. Blev jättegott!!!!

Såg den nya Wallandet filmen och Beck filmen igår, båda var helt ok men trist att det antagligen var den sista beck filmen men man vet aldrig.

Permalink jobb Kommentarer (4) Trackbacks ()

Inlägg # 17

2010-06-15 @ 11:42:58

Fortfarande inget jobb och Ida börjar bli väldigt rastlös. Jag sökte minst 8 jobb igår, så många email har jag fått om at de har mottagit min ansökan. Har redan en ny intervju imorgon då på ett receptionistjobb men det är inte början förrens i augusti men jag tänkte så att om jag får något klart att jag kan börja jobba då kan jag ju dra hem över sommaren och jobba i linkan men vi får se vad som sker. Såg att ett bemaningsföretag hade öppet hus på torsdag där man kan kommer om man vill ha jobb inom kundservice/kontor/administation så skall gå på det oxå. Mycket kan ske på bara några dagar oxå, har skett förr så.

Idag lyser solen och det är varmt på första gången på länge i Oslo. Jag som tänkte baka kakor idag men kanske blir till kvällen då för jag måste nog ut och njuta lite i solen. Ska förbi biblan och kopiera lite inför intervjun imorgon och torsdagen oxå. 


Ska pröva en tid nu helt utan mjölkprodukter för jag mår fan illa så fort jag äter något. Visst en liten bit ost går bra men äter jag det på några mackor så regerar jag redan. Plus att jag märker nu när jag inte har ätit så mycket så är jag inte lika uppblåst och pruttig som tidigare. Så från och med igår så blir det laktosfri kost för mig. Det började bra då med tonfiskmacka till lunch och spenatsoppa till middag. Får se vad det blir idag för Linda kom hem från en helg i linkan och hon hade med sig laktosfritt så kanske ska ta och använda det.

Permalink vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inlägg # 16

2010-06-09 @ 23:47:00

Sådär nu fick jag äntligen tummen ur arslet och kom till att skriva ett nytt inlägg. Kommer bli en långt ett oxå tänkte jag för jag har inte bloggat på JÄTTELÄNGE så finns MASSA  att berätta om.

Update #1
Fortfarande arbetslös men letar som en galning. Vart på några intervjuer till nu och den sista idag och det verkade positivt men det gör det alltid och sen blir det inget ändå. Ska på en till imorgon så vi får hoppas att det blir något snart. Jobb jag söker är inom kontor, administation, kundtjänst och reception och en del mera kreativa jobb men verkar vara svårt att få sådana när man inte har så mycket erfarenhet men letandet går vidare. Har även fått ett erbjudande om att få jobba på releasy över sommaren, samma jobb som jag hade förra sommaren i Linkan, men vet inte om jag har lust att gå tillbaka till det plus att min bil måste fixas, besiktigas och fixas antagligen, så jag kan ta mig till jobbet.



Update #2
Jag har gjort något som jag aldrig gjort förut och vet inte vad det leder till heller men jag var tvungen att göra det för det kändes som om jag skulle ångra mig om jag inte gjorde det. När jag såg inslaget på nätet så kunde jag inte hålla mig ifrån att skriva in. Vet inte om jag kommer bli vald men jag skrev ett brev från mitt hjärta och det är allt jag kunde göra sen får vi se vad personen som mottar brevet bestämmer att göra. Kan avsölja att det är till programmet med loggan över men säger inte vem av dem.


Update #3
Jag har fått en ny favorit -  Salem Al Fakir. Vi var och såg honom spela förra veckan och  jag måste säga att det var helt sjukt bra. Han var skitbra på att sjunga live och hans scennärvaro ska nämnas som en av de bästa jag upplevt. När han sjöng Brooklyn Sun, en lungt låt med bara han och gitarren, så var publiken helt tyst och bara stod och gunga. Det var något helt underbart bra. Vi filmade lite så här kommer några smakprover från konserten.

 

Update #4
I love the weather. Sommaren har kommit till Oslo och folk börjar krypa fram från sina lägenheter och sitter i parken och dricker öl, sitter på alla de upp-ploppade utserveringarna på gatorna eller äter glass. Nu kan det bara bli bättre och varmare.

 



Update #5
Jag har mått lite dåligt på sistonde och jag misstänkter att jag kanske har blivit laktosintolerant eller mjölkallergi av något slag för när jag käkar massa mjölk får jag ont i huvet och spyr. Trodde först att det hade med mina glasögon att göra men tror inte det utan måste vara något jag käkar. De två gånger jag spytt har jag drukigt mjölk och ätit mat med mjölk i. Ost verkar fungera men inte för mycket och lite mjölk i kaffet men matgrädde i mat går inte och att dricka ren mjölk är helt uteslutet just nu. Blir lite detektivjobb nu och experiment av mjölkintag framöver. Linda är ju laktosintollerant och Oskar är också känslig mot det så nu återstår ju bara jag.









Permalink vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()